20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη

20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη

11, 12 και 13 Μαΐου

Το 20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής διοργανώνει η Δ/νση Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού στις 11 – 12 και 13 Μαΐου 2018 με ώρα έναρξης στις 17:00. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ.
Στις 11 & 12 Μαΐου θα παρουσιασθούν όλα τα προγράμματα και την Κυριακή 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Gala, όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα διακριθούν και θα επιλεγούν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.

 

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή γυμναστικής για όλους, η οποία ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τους αθλούμενους απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Συμμετέχουν ομάδες όλων των ηλικιών με προγράμματα ενόργανης, τζάζ, αεροβικής γυμναστικής, χορού, ρυθμικής ακροβατικής γυμναστικής κ.α.

Φέτος τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής θα ξεπεράσουν τα 120. Οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 1500 Αθλητές και Αθλήτριες και οι θεατές που θα το παρακολουθήσουν και τις τρεις ημέρες, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 4000.

Την ημέρα του Gala, με απόφαση της Επιτροπής, θα βραβευθούν ομάδες με ειδικά βραβεία, όπως βραβείο τριάθλου , πρωτοτυπίας , καλύτερης χορογραφίας κ.α.

Ώρα
11 (Παρασκευή) 5:00 μμ – 13 (Κυριακή) 11:00 μμ

Τοποθεσία
Κλειστό Γυμναστήριο Χ.Α.Ν.Θ.
Νικ. Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη 546 21

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.