80 οικογένειες θα κάνουν Χριστούγεννα χάρη στην κοινότητα Νεοχωρούδας – Δεν σταματούν την αξιόλογη δράση τους

80 οικογένειες θα κάνουν Χριστούγεννα χάρη στην κοινότητα Νεοχωρούδας – Δεν σταματούν την αξιόλογη δράση τους

80 οικογένειες στην Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου θα κάνουν Χριστούγεννα με γεμάτα τα ντουλάπια τους αλλά και την ψυχή τους απο την αγάπη και την φροντίδα που τους έδειξε έμπρακτα η κοινότητα Νεοχωρούδας. 

Κάποιες φορές η ζωή έρχεται ανάποδα. Κάποιες φορές η χαρά είναι λιγότερη της λύπης. Τα προβλήματα μας πνίγουν , μας παίρνει από κάτω και νοιώθουμε μόνοι και αβοήθητοι.
Όχι.
Είναι λάθος.
Γιατί όλα περνούν.
Έρχονται μέρες φωτεινές και οι δύσκολες ημέρες είναι απλά μια ανάμνηση. Κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος του όταν η αγάπη περισσεύει και γεμίζει τις καρδιές. Όταν όλοι είναι μαζί μια γροθιά, για κανέναν δεν υπάρχουν δυσκολίες.
Όταν ο ένας νοιάζεται για τον άλλον έστω και από μακριά.
Έστω κρυφά .
Όταν οι καρδιές είναι κοντά, και όλοι το δείχνουν έμπρακτα προσφέροντας αγάπη, αυτό είναι ευλογία. Αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων !!!!!!.

Όλοι να νοιώθουν την ίδια ζεστασιά και χαρά για να υποδεχθούν την Γέννηση του Θεανθρώπου . Όλοι να χαμογελούν το ίδιο!!! Πολλοί άνθρωποι μαζί ένωσαν τις καρδιές τους για αυτή την προσφορά αγάπης.
Και όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι γιορτές θα είναι ξεχωριστές!.

Ο πρόεδρος της Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούτσης δήλωσε: είμαι πολύ συγκινημένος και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι παρών, στο πλάι του καθένα πάντα, με οποιοδήποτε μέσον και τρόπο ώστε να έρθουν αυτές οι φωτεινές μέρες στις ζωές όλων των κατοίκων. Το τηλέφωνο της κοινότητας και το προσωπικό μου τηλέφωνο θα είναι πάντα ανοιχτό για τον καθένα οποιαδήποτε στιγμή. Για λύπη και χαρά όλο το χρόνο. Σας εύχομαι εγκάρδια εγώ , το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλοι οι υπάλληλοι της κοινότητας Νεοχωρούδας , Καλές Φωτεινές Γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.