Έναρξη λειτουργίας ΤΟΜΥ στην δυτική Θεσσαλονίκη

 

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της 7ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Ευκαρπία, εντός του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 24.

Θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος, ενώ τηνεκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Η κοινωνία της Ευκαρπίας έχει αγκαλιάσει το νέο θεσμό καθώς ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων 280 παιδιά (πολλά από αυτά ήταν ανασφάλιστα).

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πρώτη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών από το προσωπικό της 7ης ΤΟΜΥ που ήρθε σε επαφή με τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία, τον βρεφονηπιακό σταθμό, το ΚΑΠΗ, τα φαρμακεία και τους συλλόγους της περιοχής.

Η 7η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Πέμπτη 15/3/2018, στην Ευκαρπία, καθημερινά τις ώρες 08.00 – 21.00 και διαθέτει:

3 Γενικούς οικογενειακούς Ιατρούς, 1 Παθολόγο και 1 Παιδίατρο

2 Νοσηλεύτριες και 1 Επισκέπτρια Υγείας

2 Διοικητικούς Υπαλλήλους

1 Κοινωνική Λειτουργό

Πληροφορίες: τηλέφωνο 2310 005128

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.