Για την ΕΛΠΙΔΑ “τρέξε χωρίς τερματισμό”

Το πρώτο ίδρυμα που μπαίνει στη λίστα του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι η «Ελπίδα», η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο.
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στην Ελλάδα, «3ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», που διοργανώνει ο Ερμής σε συνεργασία με τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη 19-21 Μαΐου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, το πρώτο ίδρυμα που θα υποστηριχθεί το 2016 μέσω του αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι η «Ελπίδα», η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και παρέχει σύγχρονη εκπαίδευση σε αυτιστικά παιδιά. Η «Ελπίδα» ιδρύθηκε το 1980 από μία ομάδα γονέων με αυτιστικά παιδιά και στόχος της είναι η βελτίωση της αυτονομίας των αυτιστικών ατόμων και των γνωστικών τους ικανοτήτων.
Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ένας αγώνας τριών ημερών όπου χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας συμμετέχουν δωρεάν (για εγγραφές έως 13 Μαίου) και που τρέχουν ή περπατούν για να μετατρέψουν τα χιλιόμετρα σε χρήματα, με μοναδικό στόχο να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα αποδοθεί για ενίσχυση παιδικών ιδρυμάτων και υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.
Ελπίδα
Η πρόεδρος του ΔΣ της Μονάδας, Μαρία Καστανοπούλου τόνισε: «Το Δ.Σ., οι γονείς και τα παιδιά της Μονάδας «Ελπίδα» εκφράζουμε στους διοργανωτές του «Τρέξε χωρίς Τερματισμό», τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και σε όσους συμμετέχουν την ευγνωμοσύνη μας για την συμπαράσταση στο δύσκολο κοινωνικό έργο της Μονάδας, αλλά και τη χαρά μας για τη μεγάλη αγάπη που δείχνετε προς τα παιδιά που πάσχουν από Αυτισμό».

Η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Cyta δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε που στηρίζουμε τον αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ένα θεσμό που προάγει τις αξίες του αθλητισμού αλλά και της κοινωνικής ευαισθησίας τόσο θερμά. Όπως φαίνεται πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει ενεργοποιήσει όλους τους κατοίκους της πόλης της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ανεξαρτήτου ηλικίας. Από την αρχή μας άρεσε το σκεπτικό του συγκεκριμένου αγώνα όπου τα συνολικά χιλιόμετρα που θα διανύσει ο κάθε συμμετέχοντας θα μετατραπούν σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη κοινωφελών ιδρυμάτων. Όπως λέει και το μότο μας «be online, live offline» δηλαδή «ναι» στα προνόμια της τεχνολογίας που απολαμβάνουμε όλοι αλλά «ναι» και στη φυσική δραστηριότητα που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας>>
Δειτε το σχετικό βίντεο https://www.facebook.com/SYLLOGOSFILONAYTISMOSELPIDA/videos/1003271569761658/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&app_id=121876164619130
πηγή voria.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.