Ωραιόκαστρο: Η αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου αιτιολογεί το ατόπημά της προς επιχείρηση, βίντεο

Ωραιόκαστρο: Η αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου αιτιολογεί το ατόπημά της προς επιχείρηση, βίντεο

Στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου που έλαβε χώρα χθες 3/4/2022 παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Δημητριάδου Σοφία για να απαντήσει σε ερωτήματα των τοπικών συμβούλων που αφορούν τον τομέα της.

Κατα την διάρκεια του συμβουλίου η ανεξάρτητη σύμβουλος κ. Τοψή Μαρία εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για το ατόπημα της αντιδημάρχου ως προς την δημόσια ανάρτησή της για φερόμενη επιχείρηση οτι άφησε τα χαρτόκουτά της εκτός κάδων, συνοδευόμενη με φωτογραφικό υλικό στο οποίο υπήρχε η ονομασία του καταστήματος και δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση, δείτε σχετικά εδώ και εδώ.

Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Τοψή για την ευκαιρία που της δίνει να μιλήσει για αυτό το θέμα. Αρχικά ανέφερε οτι απο πλευράς της δεν υπήρξε καμία διάθεση να προσβάλει την επιχείρηση. Στην κίνηση αυτή την οδήγησε η αγανάκτησή της έπειτα απο ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο προσφιλή πρόσωπο του επιχειρηματία και χρησιμοποίησε την λέξη “κατάντια”  προς την καθαριότητα.

Η κ. Δημητριάδου ένιωσε θιγμένη καθώς οι κόποι της όσο και των υπαλλήλων, για να είναι η πόλη του Ωραιοκάστρου καθαρή, είναι μεγάλη.
Στο σημείο αυτό η κ. Τοψή της επιτέθηκε τονίζοντας της την έμμισθή θέση της που της ορίζει ως υποχρέωσή της να καθαρίζει και όχι να τιμωρεί του πολίτες και δη τους καταστηματάρχες που πραγματικά υποφέρουν.

Η αντιδήμαρχος εξέφρασε ακόμη την ενόχλησή της ως προς τον διασυρμό της και οτι κανείς δεν την υπερασπίστηκε. Ζήτησε την βοήθεια των συμβούλων και οχι το “κυνηγητό της” θυμίζοντάς τους οτι απο την δενδροφύτευση που έκανε ο τομέας της απουσίαζαν όλοι εκτός μιας συμβούλου.

Τέλος η κ. Δημητριάδου δήλωσε οτι αν κάπου έχει κάνει λάθος θα το συζητήσει κατ΄ιδίαν με τον ίδιο τον επιχειρηματία.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η αντιδήμαρχος και η συζήτηση που αναπτύχθηκε:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.