Ωραιόκαστρο: Η πρόεδρος του τοπικού κατηγορεί συμβούλους και αναιρεί αποφάσεις, βίντεο

Τραγελαφικές καταστάσεις εξακολουθούν να καταγράφονται στα τοπικά συμβούλια της κοινότητας Ωραιοκάστρου 

Εκτός από τις δυο παραιτήσεις και μια ανεξαρτητοποίηση μελών της  διοικούσας παραστάσεις απο το τοπικό συμβούλιο (δείτε σχετικά εδώ)  εχθές η πρόεδρος στο συμβούλιο αναίρεσε απόφαση σε πρόταση που μόνη της πρότεινε και κατηγόρησε σύμβουλος ότι καπηλεύονται τη θέση τους.

Στο συμβούλιο στις 26 Ιανουαρίου που ως θέματα είχε:
συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
(δείτε την πρόσκληση εδώ)
ο κύριος Χάρης Χαραβόπουλος έθεσε θέμα  τα προβλήματα των παιδικών χαρών. Σε αυτό η Πρόεδρος πρότεινε τη σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία θα καταγραφεί τα προβλήματα με σκοπό να ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία να τα επιλύει.

Στο χθεσινό συμβούλιο, 23 Φεβρουαρίου, η πρόεδρος αρνήθηκε τη σύσταση της επιτροπής που η ίδια πρότεινε και κατηγόρησε συμβούλους ότι καπηλεύονται τη θέση τους. Ως αιτιολογία στην κατηγορία έθεσε οτι η συγκεκριμένη επιτροπή κοινοποίησε στα social media τη δημιουργία αυτής της επιτροπής. Η κοινοποίηση αυτή στόχο είχε την ενημέρωση των πολιτών ώστε να συμβάλλουν στην καταγραφή προβλημάτων ούτως ώστε να επιλυθούν πιο σύντομα, δείτε αναλυτικά εδώ την ανάρτηση.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλα όσα ειπώθηκαν και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά και τα δυο τελευταία συμβούλια:

Συμβούλιο 26.1.21 που συστάθηκε η επιτροπή:

Συμβούλιο 23.2.21 που η πρόεδρος αναιρεί την απόφαση και κατηγορεί τους συμβούλους: 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.