Αγέλη αδέσποτων έξω και μέσα σε δημοτικό σχολείο του Ωραιοκάστρου

Αγέλη αδέσποτων έξω και μέσα σε δημοτικό σχολείο του Ωραιοκάστρου

Λίγο πριν το πρώτο σχολικό κουδούνι της ημέρας και στο δημοτικό σχολείο δεν πηγαίνουν στην ώρα του μόνο μαθητές αλλά και τα αδέσποτα της περιοχής!

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στα social απο κάτοικο της περιοχής, έξω αλλά και μέσα στην αυλή του δημοτικού σχολείου Λητής του δήμου Ωραιοκάστρου μια αγέλη αδέσποτων περιφέρεται.

Όσο ήσυχα και αν είναι τα σκυλάκια, δεν παύουν να είναι ζώα και τα ζώα είναι πάντα απρόβλεπτα. Μια κίνηση απο παιδικό χέρι για χάδι μπορεί να θεωρηθεί απειλή για σκύλο και να επιτεθεί. Μια κίνηση φόβου απο παιδί, γιατί όλα τα παιδιά δεν είναι εξοικειωμένα με τα ζώα, μπορεί και αυτή να θεωρηθεί απειλή απο το ζώο που επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες στους δρόμους και πάλι να έχουμε καταγραφή επίθεσης.

Οι αρμόδιοι οφείλουν να κινηθούν άμεσα για την προστασία παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών που κινούνται στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα αλλά και των αδέσποτων!

Υπενθυμίζουμε οτι τον Ιανουάριο του 2022 υπήρξε μια επιθετική αγέλη πάλι έξω απο το σχολείο, δείτε αναλυτικά εδώ, την οποία απομάκρυναν 3 ημέρες μετά την δημοσίευση του θέματος, δείτε αναλυτικά εδώ.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Α. Β. :

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.