ΑΝ.Α.Σ.Α. :Ομολογία ανικανότητας της διοίκησης Τσακίρη για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων

ΑΝ.Α.Σ.Α:Ομολογία ανικανότητας της διοίκησης Τσακίρη για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων

Σε πρόσφατο περιστατικό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Α. Λαζαρίδης μετά από επίμονες καταγγελίες κατοίκων του δήμου μας (και φόβο για ποινικές συνέπειες) περισύλλεξε δυο αδέσποτα κουτάβια. Τα οποία θα τα πάει στο εργοτάξιο του δήμου στη κοινότητα Πενταλόφου, ως αδέσποτα και εκεί να τα φροντίζουν οι υπάλληλοι του δήμου, αφού δεν υπάρχουν κατάλληλες δομές.
Στην κουβέντα του με τους δημότες σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα ομολόγησε ότι δεν προχωράει το καταφύγιο του δήμου ενώ υπάρχουν χρήματα και μηχανήματα εξαιτίας κωλυσιεργίας της τεχνικής υπηρεσίας. Η μπάλα δηλαδή στην εξέδρα. Πάντα φταίνε οι άλλοι για την απραξία της διοίκησης.
Αποτέλεσμα η φιλοζωική του Ωραιοκάστρου να σηκώνει το βαρύ φορτίο της φροντίδας των αδέσποτων. Πρόσφατη είναι η ανάρτηση της για έκκληση βοήθειας. Παράλληλα εξαιτίας της ανικανότητάς να ανταποκριθεί η Διοίκηση Τσακίρη εδώ και 2 χρόνια πιά, διάφοροι προβαίνουν σε παράνομες πράξεις (φόλες) εναντίον των ζώων.
Να υπενθυμίζουμε ότι η έτοιμη λύση της προηγούμενης διοίκησης «πρόγραμμα Αλκυονίδα» που είχε φτάσει σε σημείο υλοποίησης και θα έδινε οριστική λύση πριν από 2 χρόνια σε χώρο του δήμου Δέλτα, την αρνήθηκε ο κ. Τσακίρης γιατί δεν ικανοποιήθηκε κομματική και ρουσφετολογική τοποθέτηση δικού του ανθρώπου.

Δυστυχώς η παλαιοκομματική και ρουσφετολογική λογική της διοίκησης Τσακίρη διατρέχει όλη τη δράση της με δυσμενείς συνέπειες για όλο το δήμο Ωραιοκάστρου.

Ωραιόκαστρο: Ο αντιδήμαρχος παρέλαβε τα κουτάβια – Καταγγέλλει την τεχνική υπηρεσία για κωλυσιεργία

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.