Δ.Καρασαββίδης: Με ψεύτικα φαντάσματα του παρελθόντος παλεύει ο Τσακαλίδης

Δ.Καρασαββίδης: Με ψεύτικα φαντάσματα του παρελθόντος παλεύει ο Τσακαλίδης

Την απάντηση του δίνει ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Ωραιοκάστρου Δημήτρης Καρασαββίδης μέσω του oraiokastro24.gr  έπειτα από την απειλητική ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Τσακαλίδη , δείτε σχετικά εδώ.

Ο κύριος Τσακαλίδης μη έχοντας κανένα σοβαρό πλέον επιχείρημα για να αποδομίσει το έργο μου και ως σήμερα από την θέση την οποία κατέχω και έπειτα από τις άκαρπες καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για διάφορα θέματα, που τελικώς δεν δικαιώθηκε σε κανένα από αυτά, σκέφτηκε να επικαλεστεί γεγονότα του 2001 “απειλώντας” με.

Επειδή ο κ. Τσακαλίδης δεν έχει το σθένος να παρουσιάσει το έγγραφο το οποίο επικαλείται προσπαθώντας να σπιλώσει την προσωπική μου ζωή και την πολιτική μου σταδιοδρομία το πράττω εγώ και τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει την “απειλή” του ως ακροτελεύτια πολιτική του πράξη.

Για την αλήθεια των γεγονότων ο εμμονικός και με καταγγελτικό σύνδρομο έως και σήμερα δημοτικός σύμβουλος προσπαθούσε από το μακρινό παρελθόν να καταγγέλλει και να γίνεται τροχοπέδη στην πρόοδο του Ωραιοκάστρου. Για αυτόν το λόγο φυσικά πάντα είναι ουραγός των πολιτικών δρώμενων του Ωραιοκάστρου.

Το 2001 προσπαθούσε να αποτρέψει την δημιουργία του τότε αναψυκτήριου “Bellavista” σημερινό “Βackyard” κάνοντας συνεχείς καταγγελίες καθώς ο τότε ιδιοκτήτης ήταν πολιτικός του αντίπαλος και έτσι έφτασαν στην πόρτα του δικαστικού μεγάρου.

Εγώ ως μάρτυρας υπεράσπισης του τότε ιδιοκτήτη της επιχείρησης και λειτουργώντας με το συναίσθημα απέναντι στην αήθη και άδικη επίθεση  στην επιχειρηματική δράση του, από τον κ. Τσακαλίδη, μεγιστοποίησα την πραγματικότητα την οποία άμεσα επανάφερα στην ουσία της με μεταγενέστερη δήλωση μου δηλαδή την “απειλή” που χρησιμοποιεί σήμερα ο κ. Τσακαλίδης .

Αν για τον κ. Τσακαλίδη η αναγνώριση των λαθών είναι ηθικό παράπτωμα τότε ας αναλογιστεί τον όρο της ηθικής καθώς τον ερμηνεύει κατα το δοκούν.

Η στάση του δείχνει περίτρανα την έντονη πολιτική σύγχυση στην οποία βρίσκεται και το φιάσκο που συνεχώς προκαλεί με τις έωλες απειλές του.

Δεν έχω παρά να δηλώσω τη λύπη μου για τις τακτικές τις οποίες επιλέγει για να είναι συνέχεια στην επιφάνεια και τη συμπάθεια μου προς το πρόσωπο του καθώς πολλές φορές πέφτω από τα σύννεφα με τη πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά του .

Δημήτρης Καρασαββίδης Αντιδήμαρχος Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.