Εργατικό ατύχημα Ωραιόκαστρο – Σοβαρά νοσηλευόμενη η υπάλληλος – Σε εξέλιξη η έρευνα

Εργατικό ατύχημα Ωραιόκαστρο – Σοβαρά νοσηλευόμενη η υπάλληλος – Σε εξέλιξη η έρευνα

Εργατικό ατύχημα Ωραιόκαστρο – Σοβαρά νοσηλευόμενη η υπάλληλος – Σε εξέλιξη η έρευνα

Τρεις ημέρες πέρασαν απο το εργατικό ατύχημα υπαλλήλου στο τμήμα καθαριότητας που σημειώθηκε στο δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Δρυμού.

Η υπάλληλος, που τυχαίνει να είναι και πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Ωραιοκάστρου, εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας ως συνοδός απορριμματοφόρου έπειτα απο την πτώση απο το όχημα οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου βαριά τραυματισμένη, όπου νοσηλεύεται ακόμη και σήμερα.

Το ιατρικό πόρισμα, μέχρι στιγμής είναι δυο εσωτερικά αιματώματα στο κεφάλι. Κατάγματα στη  μύτη, τα πλευρά και στο θώρακα. Πολλά θλαστικά τραύματα και διάσειση  από τις κάκωσεις της κεφαλής.

Οι εξετάσεις της συνεχίζονται καθώς όλοι οι προαναφερόμενοι τραυματισμοί χρήζουν παρακολούθησης.

Η έρευνα απο το τμήμα τροχαίας Λητής βρίσκεται σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το σοβαρό ατύχημα της υπαλλήλου.

Επίσης το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έχει μεταβεί στο αμαξοστάσιο για την δική του διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος όπως και για το ανικανοποίητο  αίτημα των εργαζομένων για χορήγηση ΜΑΠ ( Μέσων Ατομικής Προστασίας)

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι υπάλληλοι στερούνται ειδικων υποδημάτων, γαντιών, κρανους, κατάλληλου ρουχισμού κτλ όπως ορίζει η νομοθεσία.

Μέχρι στιγμής το όχημα που εμπλέκεται στο ατύχημα έχει περάσει από το ειδικό τμήμα ΚΤΕΟ για τον έλεγχο των απαραίτητων προβλεπόμενων στοιχείων.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και θα απασχολήσει τόσο τις αρχές όσο και τους φορείς.

Βάσει της σημερινής εικόνας της υγείας της υπαλλήλου δεν αναμένεται να λαμβάνει σύντομα εξιτήριο απο το νοσοκομείο. Η άτυχη υπάλληλος είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και ο βαθμός δυσκολίας που αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων είναι τεράστιος.

φωτο αρχειου

Παρ’ ολίγον τραγωδία απο εργατικό ατύχημα στο Ωραιόκαστρο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.