Π.Σκαρλάτος:Είμαστε ενάντια σε κάθε δράση υποβάθμισης της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Ωραιοκάστρου

Π.Σκαρλάτος:Είμαστε ενάντια σε κάθε δράση υποβάθμισης της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Ωραιοκάστρου

Στο oraiokastro24 έδωσε δηλώσεις ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α κ.Παντελής Σκαρλάτος για την σύμβαση ανάθεσης 25 γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ (διαβάστε αναλυτικά εδώ) στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η γραμμή 56 του Ωραιοκάστρου.

Στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου στις 29.10.19 ο κ.Πολυχρονίδης είχε θέσει ψήφισμα κατά της συγκεκριμένης σύμβασης. Το δημοτικό συμβούλιο κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη μη μεταφορά της γραμμής 56 απο τον ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ και να διεκδικηθούν επιπλέον δρομολόγια:

 

 

 

 

 

 

Οι δηλώσεις του κ. Σκαρλάτου:

Αναφορικά με την εξέλιξη της ανάληψης της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου μας από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ως παράταξη ΑΝΑΣΑ έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :
Είμαστε ενάντια σε κάθε δράση υποβάθμισης της αστικής συγκοινωνίας του Δήμου μας. Σίγουρα η λειτουργία του προηγούμενου καθεστώτος υπό την αιγίδα του ΟΑΣΘ απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί έστω και ικανοποιητικό. Παλαιά οχήματα, λίγα οχήματα, χωρίς την απαιτούμενη καθαριότητα και συντήρηση, με πολλές βλάβες, καθυστερήσεις, τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Σαφώς λοιπόν ήμασταν δυσαρεστημένοι από την ποιότητα των παρεχόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Η καινούργια προσπάθεια που γίνεται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης την αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη και με προσοχή αναμένοντας να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της ενέργειας την οποία θα κρίνουμε συν τω χρόνο. Ευελπιστώντας πάντα για το καλύτερο.
Γνώμονας μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Δεν δαιμονοποιούμε καμία δράση πριν την δούμε να λειτουργεί.
Επίσης ευκαιρία είναι να υπενθυμίσουμε ότι προεκλογικά ήμασταν η μόνη παράταξη με ολοκληρωμένο σχέδιο και παρουσίαση του για ενδοδημοτική συγκοινωνία.
Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σημασία στην αστική συγκοινωνία ως ένα σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της οικονομίας του τόπου μας καθώς και της εξυπηρέτησης των δημοτών μας. Σχέδιο που θα υποβάλουμε και στην παρούσα διοίκηση προς εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Με πνεύμα κριτικό αποστασιοποιούμενοι από ιδεοληψίες και συμφέροντα, ελέγχοντας τα αποτελέσματα της επικείμενης συγκοινωνιακής δράσης, δηλώνουμε παρόντες προς όφελος των δημοτών μας.

Διαβάστε σχετικά τις δηλώσεις του κ.Εδιρλέλη για το ίδιο θέμα εδώ και
του κ.Πολυχρονίδη
εδώ 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.