Ωραιόκαστρο: Ασφαλτόστρωση για 15 ημέρες – Ασφαλτόστρωση για την φωτογραφία

Ωραιόκαστρο: Ασφαλτόστρωση για 15 ημέρες – Ασφαλτόστρωση για την φωτογραφία

“Ασφαλτόστρωση για 15 ημέρες – Ασφαλτόστρωση για την φωτογραφία” έτσι ξεκινούσε το mail που λάβαμε απο πολίτη του Ωραιοκάστρου συνοδευόμενο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Ο λόγος για την οδό Μακεδονικού Αγώνα στο Παλαιόκαστρο στην διασταύρωση μπροστά το ΚΑΠΗ “Παύλου Μελά”, όπου στις 9 Φεβρουαρίου 2021 η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου έστειλε δελτίο τύπου με τίτλο “Άρχισαν εργασίες για την αποκατάσταση φθορών στους οδικούς άξονες του Δήμου Ωραιοκάστρου” τονίζοντας ότι “Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου καταγράφουν τους δρόμους που παρουσιάζουν φθορές και δρομολογούν την άμεση έναρξη των απαιτούμενων τεχνικών εργασιών για την αποκατάστασή τους.
(δείτε αναλυτικά εδώ)

Δεκαπέντε ημέρες μετά η εικόνα απο το συγκεκριμένο σημείο είναι όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Μη μπορώντας και μη θέλοντας να σας κοινοποιήσουμε όλο το κείμενο του πολίτη που συνόδευε τις φωτογραφίες, καθώς είναι άκρως υβριστικό σας μεταφέρουμε με κόσμιο λόγο όσα ανέφερε:

Για μια φωτογραφία και ενα δελτίο τύπου που κοκορεύονται το αυτονόητο για το οποίο ορίστηκαν να πράξουν πετάνε τα χρήματα μας. Οι μέρες που ζούμε τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση και τα δεσμά του κορονοϊού είναι στα όρια της εξαθλίωσης για πολλούς.
Δεν υπάρχουν χρήματα “κύριοι” να κάνουμε ούτε τα απαραίτητα σέρβις στα αυτοκίνητά μας, μην είναι ένας λόγος να τα καταστρέψουμε η ελαφρομυαλοσύνη σας.
Καλά θα κάνουν να φερθούν σαν άνθρωποι και όχι σαν αρπακτικά όλοι αυτοί που διοικούν. 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.