Ωραιόκαστρο: Κλειστή η Λ.Δημοκρατίας απο σήμερα

Ωραιόκαστρο: Κλειστή η Λ.Δημοκρατίας απο σήμερα

Κλειστή η οδός Λεωφόρος Δημοκρατίας απο σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου στις 07:00 εως και την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 20:00.
Η διέλευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται απο τις παράπλευρες οδούς.

Ο λόγος του κλεισίματος  είναι “η προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου που κρίθηκε επιβεβλημένη ώστε να αντιμετωπιστούν επείγοντα προβλήματα”,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου του δήμου.
Χρόνια προβλήματα που έχουν επισημανθεί πολλές φορές.
Παρέμβαση έργων που επιλέχθηκαν να γίνουν την πρώτη εβδομάδα έναρξης των καταστημάτων, έπειτα απο το Lockdown που κράτησε περισσότερο απο ενάμιση μήνα.
Προβλήματα που προβλέπουν την οριστική λύση μόλις υλοποιηθεί το πρόγραμμα open mall στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλα έργα παρέμβασης στην συγκεκριμένη οδό, δαπάνης 1.769.101,94 ευρώ
Για την συγκεκριμένη παρέμβαση αντέδρασαν έντονα ο επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” κ.Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και έχει πλήρη και σαφή εικόνα της περιοχής (δείτε σχετικά εδώ), μέλη του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου (δείτε σχετικά εδώ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου (δείτε σχετικά εδώ)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.