Πρόγραμμα Σαρακοστής των Χριστουγέννων

Στην Ενορία μας και φέτος όλη τη σαρακοστή (15 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου ) θα τελείται κανονικά το σαρανταλείτουργο ( η Θεία Λειτουργία καθη­με­ρινά { από 7.00 έως 9.00 π.μ}) στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου .

Κατά την διάρκεια της Σαρακοστής θα τελεσθούν τρεις Αγρυπνίες: η πρώτη για την εορτή των Εισοδίων την Πεμπτη 20 Νοεμβρίου 8:00 μ.μ καθώς και μνημόσυνο του Γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη της Μονής Οσίου Δαβίδ Ευβοίας γιά τη συμπλήρωση 23 ετών από την Οσιακή Κοίμηση του , η δεύτερη την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ για την εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλιβίτου και η Τρίτη την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ για την μνήμη των Αγίων πέντε μαρτύρων . Κατά την διάρκεια των ως άνω Ιερών Αγρυπνιών θα τεθούν εις προσκύνησιν λείψανα των Αγίων Πέντε μαρτύρων( Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ευγενίου, Μαρδαρίου και Ορέστου ) και του Αγίου Παντελεήμονος.

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεσθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ .

Κατά την διάρκεια της Σαρακοστής το Μυστήριο της Ιεράς εξομολογήσεως κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ και Παρασκευή στις 10:30 π.μ . (τηλ. 6 έως 7 .μ.μ στο 2310697148) .

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.