Στην κοπή της πίτας της ΔΗΚΕΩ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας της ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σε γνωστό καφέ της πόλης μας.
Ο πρόεδρος κ.Ζιακούλης Ηλίας ευχαρίστησε τον κόσμο και τους φορείς που παρεβρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωση,ζήτησε ταπεινά και ειλικρινά συγνώμη απο τους υπαλλήλους που εχουν μείνει απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες και υποσχέθηκε οτι θα καταβάλει τα μέγιστα για να τακτοποιηθεί αμεσα το πρόβλημα αυτό.
Ενημέρωσε για την πρωτότυπη ιδέα που θα υλοποιηθεί απο την ΔΗΚΕΩ,την δημιουργία ενός κοινοφελούς λαχανόκηπου οπου πολίτες με κοινωνικά κριτήρια θα προμηθεύονται τα λαχανικά τους. Η ιδέα στο μέλλον θα εχει στόχο και την δημιουργία ενός υποτυπώδες ζωολογικού κήπου.
Στη εκδήλωση υπήρχαν κουμπαράδες και πίνακες απο το τμήμα των εικαστικών οι οποίοι πωλήθηκαν με ενα συμβολικό ποσό με σκοπό την ενίσχυση για την μικρή Αρετή,που σύσσωμο το Ωραιόκαστρο αγωνίζεται στον αγώνα της.
Η τυχερή της χρονιάς,κ.Τασούλα Ευθυμίου,τιμήθηκε με εναν πίνακα που φιλοτέχνησε το τμήμα και συμβόλιζε την Αρετή και θέλησε να χαρίσει τον πίνακα και το φλουρί στην Αρετή!
image
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.