Τι είναι ο αθλητικός νάρθηκάς; ποτέ χρησιμοποιείται;

Ο αθλητικός νάρθηκας είναι μια οδοντιατρική συσκευή που τοποθετείται επάνω στα δόντια και προσφέρει προστασία από τραυματισμούς και κατάγματα. Κατασκευάζεται από μαλακό υλικό και έχει την ικανότητα να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης που προκαλεί το χτύπημα, με αποτέλεσμα να μειώνει την κάκωση των οστών και μαλακών μορίων της περιοχής.
image
Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός νάρθηκας είναι απαραίτητος για όλους όσους ασχολούνται με αθλήματα που περιλαμβάνουν φυσική επαφή και ενέχουν τον κίνδυνο τραυματισμού της κεφαλής, και ιδίως για τα παιδιά. Σε περίπτωση, λοιπόν, που συμβεί κάποιο ατύχημα (χτύπημα, πτώση), ο νάρθηκας προστατεύει από κατάγματα όχι μόνο τα δόντια, αλλά και τις γνάθους, ενώ αποτρέπει τον τραυματισμό των ούλων και των χειλέων.

Επομένως, μαζί με τα γάντια, τα κράνη και τις επιγονατίδες, είναι απαραίτητο να εξοπλιστείτε και με τον αθλητικό νάρθηκα, καθώς μπορεί να προλάβει καταστάσεις επώδυνες και επιζήμιες, τόσο για την υγεία σας, όσο και για την τσέπη σας!
Οδοντιατρική Πολυκλινική
Φιλύρας 7,Ωραιόκαστρο Γαλήνη
Tel 2310 697796
Fax 2310 695521
e-smile.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.