Ωραιόκαστρο: ΑΝ.Α.Σ.Α. :Διοίκηση με «Λουδοβίκεια» νοοτροπία, η διοίκηση Τσακίρη

Ωραιόκαστρο: ΑΝ.Α.Σ.Α. :Διοίκηση με «Λουδοβίκεια» νοοτροπία, η διοίκηση Τσακίρη

Όπως έχει ειπωθεί μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ , πολλούς για λίγο, ποτέ όλους για πάντα. Έτσι έχουν τελειώσει τα ψέματα για την διοίκηση Τσακίρη εδώ και πολύ καιρό. Έχει δείξει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την αέναη προσπάθεια αυτοπροβολής της με σκοπό την επανεκλογή της και ικανοποίηση συμφερόντων.

Ενώ δημοτικά κτήρια ρημάζουν¹, σχεδόν ακατάλληλα για χρήση, ο Δήμαρχος ως άλλη Αντουανέτα προκαλεί κάνοντας ανακαίνιση 33.000 €² εν μέσω οικονομικής κρίσης. Χρήματα των δημοτών που έπρεπε να διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες συντήρησης κτηρίων που εξυπηρετούν όλους τους δημότες σπαταλούνται για αισθητικές παρεμβάσεις γραφειακών χώρων.

Για τα αδέσποτα³, μείζονος σημασίας ακόμα πρόβλημα στο δήμο μας μετά από 3 χρόνια διοίκησης Τσακίρη, τα ψέματα του έχουν κοντά ποδάρια, χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα από τα προβλεπόμενα στο νόμο, το πρόβλημα «το έλυσε» με απευθείας ανάθεση σε ημέτερο εκπαιδευτή σκύλων με ποσό 9.920 €.
Το μόνο μέλημα της διοίκησης οι απευθείας αναθέσεις και η δανειοδότηση για να μοιράσει χρήμα.

Καλή η επικοινωνιακή προβολή στα social και το χτίσιμο προεκλογικού profil αλλά «πράξεις δείκνυσι άντρα», και αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Αυτή η διοίκηση δεν μας αξίζει.

Δημ Παράταξη Ωραιοκάστρου ΑΝ.Α.Σ.Α.
Επικεφαλής Παντελής Σκαρλάτος


¹Ωραιόκαστρο: Άκρως επικίνδυνο δημοτικό κτήριο στο Μονόλοφο – Πέφτουν οι τοίχοι

²Ωραιόκαστρο: Προκλητική ανακαίνιση στο γραφείο δημάρχου αξίας 33.000€

³Αδέσποτα Ωραιοκάστρου: Πολίτες και αιρετούς κατηγορεί η διοίκηση για τα δικά της λάθη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.