Νίκη του Μυγδονιακού ΑΕΣ επί του ΠΟ Μουδανιών

Ο Μυγδονιακός την Κυριακή 24-01-2016 επικράτησε για την 11η αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα επί του ΠΟ Μουδανιών με 3-0 σετ. Ο Μυγδονιακός σε αυτόν τον αγώνα αντιμετώπιζε τον 2ο της κατηγορίας και καλούνταν να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται επάξια μόνος πρώτος στην κορυφή και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Μυγδονιακού γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζει μια πολύ δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και χωρίς να αφήσει περιθώρια για αμφισβήτηση επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ (25-13, 25-17, 25-16). Όλες οι αθλήτριες του Μυγδονιακού, υπό την υποδειγματική καθοδήγηση της κα Τρύψια, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πρόσφεραν πολλές ωραίες στιγμές στους πολλούς φίλους της ομάδας που γέμισαν για μια ακόμη φορά το ΔΑΚ Μυγδονίας.
image
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα.
Η σύνθεση της ομάδας του ΠΟ Μουδανιών: (Πάνκου Ευγεν.) Δραγωμανίδου Δ., Υφαντίδου Δ., Μυλωνά Αννα, Μάνου Φωτεινή, Τρύφων Αικατ., Τζάχο Ντέα, Κουκοράβα Μ., Τζειρανίδου Α., Καλαμβούκα Σ., Εχταλόγλου Αν. (λ), Μαντάκη Παρ., Γιακουμάκη Μ., Μπίτλη Παρ., Παπαδημητρίου Ε..
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.