Ένωση ΠΑΕ Βέροιας με ΑΕΩ

To ποδόσφαιρο είναι το πλέον δημοφιλές άθλημα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.
Η ενασχόληση των νέων παϊδιών με το ποδόσφαιρο είναι προτεραιότητα για κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο και αναγκαία συνθήκη για την σταθερή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
Η Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου σε απόλυτη συνεργασία με την Π.Α.Ε. Βέροιας έχουν στόχο την προσέλευση των παιδιών ανεξαρτήτου γλώσσας, θρησκείας και εθνικότητας.
Αποτελεί μια ευκαιρία για όλους. Για τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να αθληθούν , τα παίξουν και να διασκεδάσουν, να κοινοκοποιηθούν ερχόμενα σε επαφή με άλλα παιδιά, να διαμορφώσουν ένα σύστημα αξιών και αρχών, να αποκτήσουν αυτοπειθαρχία, και να αναπτύξουν, το αίσθημα της υπευθυνότητας, να μάθουν να αγωνίζονται σε ομαδικό επίπεδο, να υπόκεινται σε κανόνες τους οποίους θα σέβονται και να εφαρμόζουν το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ” , να αναπτύξουν τις ηθικές, καλλιτεχνικές τους αρετές.
Και όλα αυτά μέσα από την συνεργασία μας με την Π.Α.Ε. Βέροιας για να προωθηθούν τα παιδιά σε ένα ποδοσφαιρικό μέλλον που τους αξίζει υπό τα βλέμματα της Π.Α.Ε. Βέροιας.
Οι γονείς θα πρέπει να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους θα βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον κάνοντας αυτό που λατρεύουν, που αποτραβιούνται από άλλες επικίνδυνες ή βλαβερές δραστηριότητες, και που θα μπορούν να αθληθούν σωστά, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών. Οι γονείς διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών καθώς λειτουργούν και ως πρότυπα τους. Θα πρέπει λοιπόν οι ίδιοι να δίνουν το καλό παράδειγμα. Σε γενικές γραμμές από τους γονείς απαιτείται: ενθάρρυνση του παιδιού να μάθει ποδόσφαιρο αλλά όχι με πίεση. Να βοηθούν το παιδί τους να απόκτηση σωστή αθλητική παιδεία και να το υποστηρίζουν ψυχολογικά, να δέχονται πάντα την απόφαση ενός αξιωματούχου, να προωθούν το “ευ αγωνίζεσθε” και να αναφέρουν στον προπονητή οποιοδήποτε ζήτημα του παιδιού ή κάποια ανησυχία που ενδέχεται να έχει. Να αποδέχονται την τεχνική κατάρτιση και την αξία του προπονητή ο οποίος προσφέρει την γνώση του για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε μικρές ηλικίες.
FC ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Ε.Ω.
ΑΕΩ αθλητική ένωση Ωραιοκάστρου
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.