Εξοργίζει η αδιαφορία της ΕΥΑΘ και του δήμου Ωραιοκάστρου

Καταγγελία κατοίκου Ωραιοκάστρου δέχθηκε το oraiokastro24 για την αμελεια του δημου Ωραιοκαστρου και της Ευαθ.
“Απο τα ξημερωματα σημερα 24 Ιουλιου στην οδο Καποδιστρίου τρεχουν απιστευτα πολλα νερα. Ολη την ημερα ο δρομος ειναι γεματος νερα.
Αυτα τα νερα προερχονται απο το υδραγωγειο που βρισκεται στο βουνο διπλα στο λυκειο.
Πραγματικα ομως αν παει καποιος και ακολουθησει τη ροη του νερου θα δει μια πορτα ενος υδραγωγειου που απο κατω της να τρεχει σαν χείμαρρος το νερο.
Επικοινωνησαμε με το Δημο Ωραιόκαστρου στις 10:30 το πρωι χωρις αποτελεσμα. Μας ενημερωσαν οτι δεν ειναι θεμα του δημου και θα πρεπει να καλεσουμε εμεις την Ευαθ.
Καλεσαμε την ευαθ και μας ειπαν οτι εχει γινει αναγγελια της βλαβης. Υστερα απο ενημερωση του υπαλληλου εκει του εξηγησαμε οτι ηρθαν καποια ατομα της Ευαθ αλλα πηγαν σε λαθος σημειο. Μας ενημερωσε ο υπαλληλος οτι θα ξαναενημερωνε τα αρμοδια ατομα αλλα ολη μερα δεν εχει γινει τίποτα.
Αναρωτιομαστε τα νερα που τρεχουνε σαν ποταμι δε τα ειδανε;
Ειναι πραγματικα κριμα τοσο νερο να πηγαίνει χαμενο. Και απο οικολογικη αποψη και οικονομικη.
Η ποσοτητα του νερου εχει αυξάνεται διαρκώς και η αδιαφορια των υπευθυνων είναι εξοργιστικη.”

Το πρόβλημα με το υδραγωγείο δε σταματά εδω. Πολλες φορές τον χρονο υπαρχει υπερχείλιση,τα νερά δεν οδηγούνται στο κανάλι που εχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό, με αποτελεσμα να καλήγουν στους κεντρικούς δρόμους,Κομνηνών και Μελισσοχωρίου,
δημιουργώντας μεγαλη επικινδυνότητα στα αυτοκίνητα.

image

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.