Ευχαριστήριο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ προς χορηγούς

Βρισκόμαστε χρονικά μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή της ομάδας των Παγκορασίδων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ στο FINAL FOUR του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, που αποτελεί ταυτόχρονα και…
… ιστορικής σημασίας διάκριση του συλλόγου για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση.
Το F4 Παγκορασίδων θα σημάνει τη λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για όλες τις ομάδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και εγκαρδίως όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς.
Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα είχαν οι αθλήτριες μας και οι προπονητές όλα τα απαραίτητα μέσα για να επιτύχουν τόσες διακρίσεις και δε θα εισέπρατταν οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι της ομάδας τόσα χαμόγελα και ικανοποίηση από τα παιδιά όλων των τμημάτων.
Επειδή οι χορηγοί βρέθηκαν άξιοι συμπαραστάτες όλων των προσπαθειών αυτής της “πορτοκαλί” οικογένειας, έτσι και ήταν απόφαση του Δ.Σ. θέλοντας να αναγνωρίσει την προσφορά τους, να βελτιώσει την ιστοσελίδα του συλλόγου προβάλλοντας με αποδοτικότερο τρόπο τόσο τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου όσο και μέσα από αυτή να αναδείξει τον κάθε χορηγό ξεχωριστά.
Στην νέα ιστοσελίδα www.mygdoniakos.gr και σε όλες τις ενότητες μπορεί ο κάθε επισκέπτης να αναγνωρίσει τους χορηγούς του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και όλους συγκεντρωτικά στην ενότητα: ΧΡΗΣΙΜΑ > ΧΟΡΗΓΟΙ
http://www.mygdoniakos.gr/index.php/useful/χορηγοι
Οι φίλαθλοι, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες μας, όλοι Μαζί αναγνωρίζουμε ότι χωρίς τη συμπαράσταση όλων αυτών θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε τα σημερινά αποτελέσματα.
Ήδη έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με προτεραιότητα τις ακαδημίες μας, που δεν σταματούν να μας κάνουν όλους περήφανους!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Ο Προέδρος και το Δ.Σ.
IMG_9398

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.