Και η αστυνομία στο κυνήγι των κλαδιών και των ογκωδών στο Ωραιόκαστρο

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ || [email protected]

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης απόθεσης κλαδιών στον δήμο του Ωραιοκάστρου, καθώς τα ξερά κλαδιά επανεμφανίζονται με ρυθμό «Λερναίας Ύδρας», παρά την αποκομιδή από τα συνεργεία του δήμου.

Γι αυτό το λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κυριάκος Ιωσηφίδης απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι του φαινομένου.

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε έντονο το φαινόμενο απόθεσης κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στα πεζοδρόμια του Δήμου Ωραιοκάστρου, χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση όπως το απαιτεί ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου. Επειδή οι παραπάνω πράξεις αποτελούν παράβαση του νόμου περί αυθαίρετης κατάληψης πεζοδρομίου , παρακαλούμε να εντείνετε την προσοχή σας και να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες για την αντιμετώπιση τους και τον περιορισμό του φαινόμενου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω επιστολή.

Όπως εξηγεί ο κ. Ιωσηφίδης στηThessnews έχει παρατηρηθεί πολλάκις το φαινόμενο να δέχονται κλήσεις για αποκομιδή κλαδιών από σημεία που πριν από λίγη ώρα έγινε αποκομιδή.

«Προφανώς ορισμένοι εναποθέτουν συνεχώς κλαδιά σε διάφορα σημεία του Ωραιοκάστρου αφού γίνει η κλάδευση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με τη συνδρομή της αστυνομίας πλέον, ο δήμος χτυπά το «καμπανάκι» στους υπαίτιους, αφού εφόσον βρεθούν όσοι εναποθέτουν αυθαίρετα και ογκώδη απορρίμματα στα πεζοδρόμια θα τιμωρούνται με τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Κλαδιά

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.