Συμβουλές για να αντέξετε την πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια

[ad_1]

Συμβουλές για να αντέξετε την πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια

Μπορεί η αναμονή στο αεροδρόμιο να γίνει ευχάριστη; Σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να απαντήσει έρευνα που πραγματοποίησε ταξιδιωτικό site αντλώντας προτάσεις και πληροφορίες από την κοινότητα των ταξιδιωτών του.

 

Η έρευνα κατέληξε σε 5 τρόπους με τους οποίους οι επιβάτες μπορούν, αν όχι να περάσουν ευχάριστα, να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το χρόνο αναμονής στην ουρά που σχηματίζεται στα αεροδρόμια πριν τον έλεγχο ασφαλείας.

Καθώς φαίνεται, υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί ο εκνευρισμός στις μεγάλες αναμονές, η διάρκεια των οποίων πολλές φορές, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, σε ορισμένους προορισμούς μπορούν να φτάσουν ακόμα και το 2ωρο.

Έτσι, ανεξαρτήτως του τι είδους ταξίδι κάνετε, οι συμβουλές αυτές θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στην κουραστική αναμονή πριν το ταξίδι, αξιοποιώντας την προς όφελος του ταξιδιού καθώς και να είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια βρεθεί στο δρόμο σας.

Ο τρόπος είναι να προσποιηθείτε ότι είστε ένα από τα παρακάτω είδη ταξιδιωτών…

-O συνδεδεμένος ταξιδιώτης: κατεβάστε την εφαρμογή του αερομεταφορέα με τον οποίο ταξιδεύετε για να κάνετε τσεκ ιν απομακρυσμένα, να ελέγχετε τις πληροφορίες επιβίβασης και να έχετε Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ενώ είστε στην εφαρμογή, κατεβάστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικά σόου και μουσικά άλμπουμ για να περάσετε ευχάριστα την ώρα. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία της ουράς στην οποία περιμένετε και να την τουιτάρετε με το hastag #IHateTheWait. Μπορεί να περάσει έτσι λίγο η ώρα σας και να έχετε ένα βαθμό ικανοποίησης.

-Ο ταξιδιώτης με σχέδιο: Αν σας αρέσουν οι λίστες, χρησιμοποιήστε το χρόνο αναμονής στις γραμμές στο αεροδρόμιο για να καταγράψετε σε μια λίστα τι χρειάζεται να αγοράσετε μόλις φτάσετε στον προορισμό. Είναι πολύ πιθανό να ξεχάσετε κάτι ανεξάρτητα από το πόσες φορές ελέγξατε τις αποσκευές σας.

-Ο παρατηρητής: Είναι κοινό μυστικό ότι στα αεροδρόμια μπορεί κανείς να παρατηρήσει πολύ καλό κόσμο. Μπορεί να βρείτε ένα νόστιμο σνακ ή να ανακαλύψετε ένα μοντέρντο ταξιδιωτικό γκάτζετ, ή να δείτε κάποιον να διαβάζει ένα νέο βιβλίο που φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οι δυνατότητες είναι άπειρες.

-Ο ταξιδιώτης της τελευταίας στιγμής: Αν είστε αυθόρμητοι, ίσως έχετε κάνει κράτηση την τελευταία στιγμή και δεν έχετε κάνει ακόμη καμία έρευνα για τον προορισμό σας. Ενώ περιμένετε στη σειρά, συνδεθείτε με το κινητό τηλέφωνο στο Wi-Fi του αεροδρομίου και βρείτε τι μπορείτε να κάνετε και που μπορείτε να πάτε μόλις φτάσετε.

-Ο ταξιδιώτης που κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα: Ενώ περιμένετε στη σειρά, καλέστε τη γιαγιά σας, τον εξάδελφο σας, τον καλύτερό σας φίλο ή οποιονδήποτε άλλον θα θέλατε να επικοινωνήσετε. Θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μπορείτε επίσης, ενώ περιμένετε, να διαβάσετε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό που έχετε μαζί σας. Πρέπει να ελέγξετε τα email σας; Ανατρέξτε σε αυτά και απαντήστε στα πιο επείγοντα. 

tornosnews.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.